Crostini di uova strapazzate
Crostini di uova strapazzate
Crostini met roerei en truffel (truffeltapanade of truffelschaafsel)
Ingrediënten:
12 sneetjes brood,
1 truffel (truffel tapanade of truffelschaafsel),
3 eieren,
boter,
geraspte Parmezaanse kaas,
(truffel)zout, peper,
truffelolie.
Roer de eieren los met een beetje room, doe de truffel tapanade, zout, peper en truffelolie erdoor en verwarm de pan met boter. Bak dit als een omelet. Haal de korst van het brood, snijd het brood in driehoeken en grill ze. Reinig eventueel de truffel. Smelt 30g Boter, plaats de roereieren op de toast en doe de truffelschaafsel eroverheen. Bestrooi het geheel met geraspte Parmezaanse kaas en giet de gesmolten boter erover.
Buon Appetito / Eet smakelijk