Ovoli e Tartufi all’ olio e limone

 Ovoli e Tartufi  all’ olio e limone
(Salade van champignons en truffel) 
 
Ingrediënten: 
champignons, 
1 middelgrote truffel of truffelschaafsel,  
extra vergine olijfolie, 
citroensap (limoenolie), 
(truffel)zout en peper. 

Maak de champignons zorgvuldig schoon met een mesje of borsteltje en verwijder het vuil bij de stam. Wrijf daarna de champignons schoon met een vochtige doek. Reinig de truffel, snijd de champignons in plakjes en doe dit daarna ook met de Truffel. Houd beiden wel gescheiden. Plaats de gesneden champignons op een schotel met een beetje rucola  en besprenkel dit met olie, citroensap (limoenolie) en een snufje zout en peper. Leg de gesneden truffels of truffelschaafsel over de champignons.    

Buon Appetito / Eet smakelijk