Insalata di Sedano al Tartufo Nero, noci e aroma

Insalata di Sedano al Tartufo Nero, noci e aroma
 (Salade van bleekselderij, zwarte truffel, en walnoten)

IngrediŽnten: 
1 bleekselderij, 
1 middelgrote zwarte truffel (truffelschaafsel), 
12 gepelde walnoten, 
1 eetlepel mosterd, 
1 teentje knoflook, 
aromatische kruiden, 
extra vergine olijfolie, 
truffelolie, 
(truffel)zout en peper. 

Was en snijd de bleekselderij. Meng de mosterd met 4 eetlepels extra vergine olijfolie, de kruiden, zout en peper met elkaar. Hak de knoflook en voeg deze toe. Roer de bleekselderij door de saus en laat deze een paar minuten staan. In de tussentijd de walnoten grof hakken en de truffel reinigen en heel dun snijden. Doe de truffelschaafsel en de walnoten in een slakom en voeg het selderijmengsel en de saus toe. Mix voorzichtig. Voeg truffelolie op smaak toe. Dit is een uitstekend voorgerecht.  

Buon Appetito / Eet smakelijk