Pasta alla vera Norcina

  Pasta alla vera Norcina
Tagliatelle of papardelle met Norcia truffel (truffel tapenade)
  
IngrediŽnten:
300 g varkensvlees in reepjes, 
500 g Pasta, 
1 ui, 
knoflook, 
1 truffel, 
extra vergine olijfolie, 
boter, 
geraspte pecorino of norcino kaas,
(truffel)zout en peper,
1 el verse truffel tapanade  

Bak de ui en de fijngehakte knoflook in olijfolie en boter in de koekenpan, voeg dan de geraspte truffel en het in dunne reepjes gesneden varkensvlees toe. Voeg zout en peper naar smaak toe en braad het zachtjes gedurende 15 minuten. Voeg een scheutje wijn toe, laat het verdampen, voeg daarna een beetje bouillon toe en kook dit nog eens 15 minuten. Voeg een beetje slagroom en een beetje melk aan de verkregen saus toe. Kook de Pasta al dente en giet dit af. Voeg de saus over de pasta en strooi de geraspte Pecorino of Norcino kaas over het gerecht.

 Buon  Appetito / Eet smakelijk